Serveis

Butlletí

Mensualment CETIP emetrà un Butlletí en el qual s’hi explicaran les accions realitzades durant el mes, comunicats importants als associats referents, nous plantejaments i objectius, etc. El butlletí serà enviat a tots els associats via email i podrà ser descarregat de la web.

 


PIMEC

Som socis de PIMEC, representant l’economia social de la patronal, ens donarà més força alhora de fer valer els nostres arguments, de la mateixa manera estarem més informats de qualsevol iniciativa política i legislativa que afecti als nostres CET’S.

PIMEC és la patronal que representa les micro, petites i mitjanes empreses i els autònoms de Catalunya. Representa totes les pimes de Catalunya i compta amb socis individuals i amb més de 300 socis col·lectius, com gremis i associacions empresarials.

PIMEC, una organització econòmicament independent, representa un model de patronal nou que, a través del seu suport a les micro, petites i mitjanes empreses, vol fer una contribució al País, que és el seu principal paper com a agent social i econòmic de Catalunya.

La seva vocació és defensar i representar els interessos de les pimes i els autònoms i per fer-ho, la patronal és present en tots els fòrums de consulta i debat de l’Administració autonòmica, de l’Estat i d’Europa.

Estem convençuts que PIMEC ajudarà a que la nostra tasca pugui ser més efectiva i que els nostres associats, majorment Pimes, gaudeixin d’una millor competitivitat i comptin amb els recursos que li calen per continuar sent el motor de l’economia social.

Extraordinàriament PIMEC ofereix serveis i descomptes, i una oferta formativa sòlida.
Descarrega la Sol·licitud d'informació dels acords amb PIMEC.

Visitar PIMEC

 


 Àrea de consulta

L’Associació posa a disposició dels associats un servei de consultes personalitzada que serà atesa per els nostres experts.

 


Jornades i debats

El socis seran convidats a jornades organitzades per CETIP, de diferent tipologia: Jornades divulgatives

 • Es celebren quan hi han novetats importants en el sector que siguin d’interès general, o bé quan els socis tenen un interès en concret per aprofundir en una temàtica.
 • Formatives La jornada formativa pretén dotar de als assistents de contingut de coneixement i aprenentatge. Debats
 • Es celebraren debats d’un tema d’interès general que causi controvèrsia i en els que la participació dels associats és fonamental.

Contacti'ns sense compromís!

Contacti ara amb nosaltres mitjançant el formulari, telèfon o mail que trobarà sota aquestes línies, i esbrini tot el que podem fer per la seva empresa!

Anar al formulari

 • CETIP - l’Associació Catalana de Centres Especials de Treball d'Iniciativa Privada

  CETIP Associació Catalana de Centres Especials de Treball d'Iniciativa Privada

  Agrupar, enfortir i coordinar els esforços dels Centres Especials de Treball d’Iniciativa Privada de Catalunya.

  • Adreça

   Travessìa Industrial, 57
   08907 Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
  • Segueix-nos

  • Escriu-nos

   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
   www.cetip.cat

  • Atenció al client

   +34 607748522

 • Formulari de contacte

  És necessari acceptar la política de privacitat per usar el formulari