Destacat

Ahir vam rebre una trucada del director general d’Economia Social i Cooperativa i Treball, el Sr. Xavier López García, comunicant-nos que aquest any 2016 es cobrirà el 42 % del SMI, les subvencions de cost salarial dels Centres Especials de Treball, de la mateixa manera que l’any anterior, i que les USAP’s per convocatòria ordinària quedaran 1,5 mesos pendents de pagament (pagaran fins a la meitat d’octubre). Tanmateix, es durà a terme una convocatòria extraordinària i complementària com l’any 2015 per tal de pagar del 42 % al 52% per a persones de difícil inserció, i també es pagaran aquests 1,5 mesos de USAP’s que han quedat aplaçats.

D’altra banda, ens varen poder confirmar que els pagaments ordinaris es continuaran fent el dia 30 de cada mes i que la convocatòria extraordinària es pagarà a finals de febrer de 2016.

Una informació que, segons se’ns informa, serà publicada al DOG de Catalunya avui18 de desembre, amb el qual es garantirà el pagament d’aquestes quantitats.

La Generalitat ens trasllada l’esforç per garantir aquests pagaments, la qual cosa els agraïm des de l’Associació, però a la vegada continuarem reclamant un finançament més just pels Centres i Persones amb discapacitat.

Contacti'ns sense compromís!

Contacti ara amb nosaltres mitjançant el formulari, telèfon o mail que trobarà sota aquestes línies, i esbrini tot el que podem fer per la seva empresa!

Anar al formulari

 • CETIP - l’Associació Catalana de Centres Especials de Treball d'Iniciativa Privada

  CETIP Associació Catalana de Centres Especials de Treball d'Iniciativa Privada

  Agrupar, enfortir i coordinar els esforços dels Centres Especials de Treball d’Iniciativa Privada de Catalunya.

  • Adreça

   Travessìa Industrial, 57
   08907 Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
  • Segueix-nos

  • Escriu-nos

   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
   www.cetip.cat

  • Atenció al client

   +34 607748522

 • Formulari de contacte

  Formulari de Contacte

  És necessari acceptar la política de privacitat per usar el formulari
  Camp obligatori!